Back to top

Les escoles de dansa de la demarcació, unides per fer front a la crisi del coronavirus

Totes elles han participat en un vídeo, juntament amb altres centres d'arreu de Catalunya, per transmetre una única idea: la dansa surt de les aules per seguir a les cases dels ballarins.
Vídeo de les escoles de dansa

'Jo ballo a casa'. Aquest és el missatge que les escoles de dansa del territori han volgut expressar de manera conjunta a través del vídeo.

En aquest sentit, les classes no han parat i la majoria dels centres han apostat per seguir l'ensenyança de manera online. Alguns ho han fet oberts a tothom a través de les xarxes socials i altres han buscat plataformes privades per continuar formant els alumnes de forma individualitzada.

Altres maneres d'ensenyar

No tothom disposa de la tecnologia necessària per adaptar-se a aquesta forma d'ensenyança online, per la qual cosa, algunes escoles com és el cas de l'Estudi Giselle de Cambrils, han decidit enviar petites feines als alumnes. La seva directora, l'Elena Alcalá en destaca alguns: fer dibuixos de les posicions de braços o fer resums de documentals de dansa.

Situació adversa

Les escoles de dansa temen que la situació els perjudiqui ja sigui perdent alumnes o disminuint l'activitat que tenien fins ara. Per això, es mantenen unides amb l'objectiu de conservar viu aquest art i demanen a les famílies el màxim suport possible. Tot i això, tal com expliquen i mostren en el seu vídeo, la dansa és una disciplina artística que durant aquests dies, pot servir per desconnectar de la crisi que s'està vivint.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades