Back to top

Les escoles del Centre de Lectura, "El més Imprescindible" del 2021

La Nit dels Imprescindibles ha tornat al Teatre Fortuny després de l'aturada per la pandèmia. Una desena d'entitats i personalitats han estat guardonades per la seva trajectòria.

El Teatre Fortuny ha acollit aquest diumenge la Nit dels Imprescindibles de Canal Reus, l'acte que vol premiar i reconèixer la tasca d'entitats, associacions i personalitats del territori que han destacat pel seu treball o la seva trajectòria. Aquest 2021, les escoles del Centre de Lectura de Reus han estat les més votades pel públic, que ha enviat prop de 5.000 vots a través del web dels Imprescindibles. Les escoles del Centre de Lectura han estat les més votades per davant de l'Associació Supera't

gala

La gala ha recuperat la presencialitat després de la pandèmia, que va obligar a virtualitzar l'edició del 2020. Xavier Graset i l'estol de col·laboradors de Canal Reus han tornat al Fortuny amb la força i les ganes de la il·lusió per al retrobament. L'acte ha arrancat a les 18.30 h amb el tradicional fotocall al vestíbul del teatre, i a partir de les 19.00 h l'atenció s'ha focalitzat a l'escenari. Ha estat allà on s'han lliurat els 10 premis i on s'ha desvetllat el més imprescindible d'enguany. 

Les millors fotos de la Gala

Els 10 imprescindibles del 2021

gala

Una gala participativa

gala

Com cada any, més enllà dels premis, la gala ha servit per visualitzar el talent i la màgia dels artistes reusencs. La Banda dels Imprescindibles, Buenafuente's Actors, Clownic, les escoles del Centre de Lectura, el Cor Ciutat de Reus... i un seguit més d'entitats i personalitats han col·laborat per tirar endavant, un any més, la Nit dels Imprescindibles. 

Recupera la gala sencera

Paraules clau:

Notícies relacionades