Back to top

Les famílies adapten els àpats nadalencs a la pandèmia

Els paradistes del Mercat Central de Reus asseguren que fa dies que noten el canvi de dinàmica dels seus clients i que tornen les compres d'última hora per la incertesa de no saber què passarà.

Amb la incertesa del futur i les noves restriccions que han entrat en vigor la mitjanit d'aquest divendres per frenar la pandèmia de cara a les festes de Nadal, els ciutadans han hagut de reformular els seus àpats nadalencs per adaptar-se a les noves mesures.

Un fet que han notat molts comerços i mercats que han vist com les previsions que tenien són completament diferents d'altres anys, perquè els clients no saben els canvis que podran tenir a última hora i prefereixen esperar-se fins a l'últim moment.

Predominen aperitius freds i menjar preparat

Quant al nivell de vendes és molt semblant al de l'any passat, també en plena pandèmia, i predominen cada vegada més els aperitius freds i el menjar preparat. Tot plegat, dins d'un canvi de paradigma que ha impulsat la pandèmia, però que haurem d'esperar alguns anys per saber si ha vingut per quedar-se.

Paraules clau:

Notícies relacionades