Back to top

Les millors imatges de la Gran Gala d'Aniversari dels 25 anys de Canal Reus

Canal Reus va celebrar els seus 25 anys amb una Gran Gala d'Aniversari el passat 29 de setembre a l'Auditori Antoni Gaudí de firaReus

Aquest passat divendres, 29 de setembre, Canal Reus va celebrar els seus 25 anys amb una Gran Gala d'Aniversari, on es van recordar els inicis d'aquesta televisió. L'acte va tenir lloc a l'Auditori Antoni Gaudí de firaReus i va comptar amb els impulsors i fundadors de la televisió de privada de Reus, com Andreu Buenafuente, Xavier Bas i Josep Maria Girona. 

També va comptar amb l'actuació musical de Marc Parrot, que després de 25 anys va tornar a la televisió de la capital del Baix Camp per cantar-nos "Misteriosament feliç" i "Els núvols". Vam tornar a conversar amb cares conegudes d'aquesta casa, com Montse Llussà, Enric Company i Santi Suárez. D'altra banda, es van presentar els nous programes que s'estrenaran aquesta temporada.

La gala va cloure amb els treballadors i extreballadors dalt de l'escenari bufant les espelmes dels 25 anys. A més, els assistents van poder degustar l'entrepà dissenyat per Ferran Cerro amb motiu dels 25 anys de Canal Reus i amb un pastís cortesia del Forn Huguet. 

Fotografies: José Carlos León

Paraules clau:

Notícies relacionades