Back to top

Canal Reus, 25 anys mirant-nos

Canal Reus celebrarà els 25 anys amb una gran gala d'aniversari el pròxim 29 de setembre a l'Auditori Antoni Gaudí de firaReus

L'any 1998, i fruit d'una iniciativa d'un grup de professionals del món de la comunicació, naixia Canal Reus. Una televisió de proximitat, que, amb el pas dels anys, s'ha acabat convertint en un referent nacional de l'audiovisual. Al llarg d'aquest recorregut, ha rebut reconeixements com el Premi Nacional de Comunicació atorgat per la Generalitat de Catalunya o el Premi a la Millor Televisió Local lliurat per la Xarxa de Televisions Locals, entre molts altres.

Una gran gala d'aniversari

I aquest quart de segle, com no podia ser d'una altra manera, es mereix una gran festa. És per això que el divendres 29 de setembre, a l'Auditori Antoni Gaudí de Fira Reus tindrà lloc la Gran Gala d'Aniversari, a la qual està convidada tota la ciutadania reusenca. Una gala on es vol repassar la trajectòria de Canal Reus, els seus professionals i programes i que comptarà amb sorpreses, actuacions musicals i un càtering molt especial dissenyat pel cuiner reusenc Ferran Cerro. Una gala que també es retransmetrà per la televisió i per la Xarxa +.

Aconsegueix les teves entrades

Nova imatge i nous programes

Per aquests 25 anys Canal Reus també presenta una nova imatge. El logotip característic que representa la rosa de Reus evoluciona per modernitzar-se amb una reestilització.

Tot plegat, en un aniversari on també s'estrenen nous programes que busquen recordar què ha passat aquests 25 anys. Per una banda, Onada Expansiva de Carles Esporrín, explora l'evolució professional de diversos comunicadors que han passat per Canal Reus. 

Paraules clau:

Notícies relacionades