Back to top

Les Tres Gràcies, en directe, per Canal Reus

A partir de dos quarts de tres del migdia, tan bon punt acabi la funció de l'Agonia a l'interior de la Prioral de Sant Pere, Canal Reus connectarà amb la plaça de la Sang

Aquest divendres és Divendres Sant, dia en el qual la Setmana Santa de Reus viu els actes més emblemàtics i sentits. Després de la Professó del Silenci d'aquest dijous, organitzada per la Confraria de Nostre Pare Jesús del Calvari, divendres a primera hora tindran lloc els diversos viacrucis organitzats a la parròquia de Sant Joan, al temple de la Puríssima Sang i també al barri Juroca i Fortuny i Sant Josep Obrer. Després serà el torn per la professó de l'Agonia que dona pas a la funció de les Set paraules a l'interior de la Prioral de Sant Pere. I després, Les Tres Gràcies, que com cada any podran gaudir a Canal Reus en directe, amb el patrocini de Gestiomàtica, Expomat Alcover i Clínica Dental Esthetics.

Les Tres Gràcies són l'acte més sentit de la Setmana Santa de Reus. Com cada Divendres Sant, Canal Reus oferirà aquest esdeveniment en directe amb un desplegament tècnic i de personal sense precedents. A partir de dos quarts de tres del migdia, tan bon punt acabi la funció de l'Agonia, es connectarà amb la plaça de la Sang on les llances i la corneta dels Armats de Reus tornaran a prendre el protagonisme...
 
Aleshores serà el torn del capità Manaies picant a les portes del temple i tot seguit la imatge del Sant Crist de la Sang, a l'entrada de l'església, es girarà per tal que els reusencs demanin les Tres Gràcies. Aquest és un acte patrimonial reconegut per la Generalitat el 2010 i que congrega una multitud de persones a la plaça que emmudeixen amb la presència del Crist. 
 
A la tarda, a partir de les vuit, tindrà lloc l'altre gran esdeveniment d'aquest divendres, la Professó del Sant Enterrament, que arrenca des de la Prioral de Sant Pere i que farà tot el tomb de ravals fins al temple de la Sang. 

L'entrevista a Joaquim Cabré, clavari de la Reial Congregació de la Puríssima Sang

Segueix el directe a Canal Reus!

Paraules clau:

Notícies relacionades