Les victòries patides també compten

El Reus FCR recupera el lideratge en solitari de la Primera Catalana després d'imposar-se per la mínima a l'Ascó (1-0).

Després de l'ensopegada a Valls en el darrer partit del 2022, el Reus volia començar el 2023 de la millor manera possible: guanyant a casa contra l'Ascó. Els de Marc Carrasco han tingut infinitat d'oportunitats per avançar-se durant els primers 45 minuts, però la pilota no ha volgut entrar.

A la represa l'atac i gol constant dels locals ha continuat, i no ha estat fins al minut 78 que Modest Notario ha estrenat el marcador (1-0). Lluc Gibert ha evitat el gol de Sergi Moreno sobre la línia de gol, però Notario no ha desaprofitat el refús i ha donat els tres punts al Reus FCR.

Amb aquesta victòria i l'empat entre el Santfeliuenc i el Valls, els de Marc Carrasco tornen a ser líders en solitari amb 26 punts. Aquesta setmana, derbi del Baix Camp contra el Cambrils Unió a la vila marinera (14/01 a les 17:45 h).

FOTOGRAFIA: Jordi Coll