Back to top

L'escola Artis commemora 75 anys de dansa al seu centre

El dijous al vespre va tenir lloc el primer dels actes que es faran durant tot l'any

Ahir al vespre es va donar el primer tret de sortida de la celebració que es durà a terme al llarg d'aquest any a través de l'escola Artis. L'espectacle, que va tenir lloc al teatre Bartrina, va comptar amb figures com l'alcalde i el regidor de cultura, i sobretot, amb les famílies del centre.

La finalitat de l'acte del 75è aniversari va ser homenatjar a la fundadora de l'escola, Enriqueta Prats, que ens va deixar el mes passat, i tot el que aquesta dona va aconseguir pel món de la dansa a la ciutat de Reus. A més, també es va destacar el seu paper en investigar i valorar la figura de la ballarina Roseta Mauri.

artis

La vetllada va comptar amb moltes actuacions sobre l'escenari de diferents especialitats de dansa que s'imparteixen a l'escola, com dansa clàssica, contemporània, Jazz, espanyola, entre altres. A més, al llarg d'aquest any, l'escola que es va fundar l'any 1947 proposarà més espectacles i jornades de diferents modalitats, que es duran a terme en diferents espais de la ciutat de Reus com al Teatre Fortuny, el Teatre Bartrina, el Teatre Santa Llúcia o la Palma. Aquesta celebració durarà fins a finals d'any, on clourà amb un gran acte de celebració que anirà acompanyada d'un gran sopar de gala amb diferents actors del món de la dansa.

Paraules clau:

Notícies relacionades