Back to top

L'Escola Martí Guarch presenta la versió més jove de Grease

L'escola d'Arts Escèniques Martí Guarch ha presentat la versió més jove de Grease, un típic de les cartelleres de Broadway dels 80 des d'una mirada renovada

Els clàssics no caduquen, i menys, si es reinventen. L'Escola d'Arts Escèniques Martí Guarch ha presentat aquest diumenge al vespre a la Sala Santa Llúcia la seva versió del musical Grease. Amb veu en directe i coreografies de jazz, 20 joves d'entre 12 i 16 anys han versionat el clàssic des d'una mirada renovada.

El director de l'obra i responsable de l'escola, Martí Guarch, explica que aquesta versió "fuig de l'adaptació cinematogràfica". En canvi, s'impregna dels elements de l'original que va triomfar als teatres de Nova York: "És important la veu en directe i també les múltiples coreografies de jazz", subratlla el dramaturg.

Entrebancs per culpa de la Covid

Aquesta obra s'ha gestat amb les diverses interrupcions de l'activitat a l'escola a causa de les mesures de prevenció del Coronavirus i per aquesta raó, actors i actrius han pujat a l'escenari amb més orgull que mai.

Abans de començar la funció, tots els artistes i membres de l'equip tècnic han passat per tests d'antígens per garantir la seguretat tan seva com del públic.

Paraules clau:

Notícies relacionades