Back to top

L’Escola Municipal de Música de Cambrils ofereix un concert solidari

L’aportació del públic serà voluntària i en aquesta edició anirà íntegrament a Càrites Sant Pere i Santa Maria

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) oferirà un concert solidari per Càritas demà dimarts, 19 de desembre, a les 18 hores, a la parròquia de Sant Pere (Cambrils Port), amb la participació de totes les agrupacions corals i instrumentals de l'escola. 

L’aportació del públic serà voluntària i en aquesta edició anirà íntegrament a Càrites Sant Pere i Santa Maria, una entitat sense ànim de lucre molt arrelada a la nostra població que treballa per persones en situació de pobresa i necessitat. 

L’actuació anirà a càrrec dels cors (Cor Petits Cantors, Kodaly, Vivace, Vivace Cambra i Adagio), les orquestres (OCA, ORCA i Kadenza), el conjunt de violoncels i contrabaixos, els grups de guitarres (infantil i juvenil), la Big Band, els grups de vent (Bufa Band, Stacccato i Crescendo), el quartet de saxos, el grup de clarinets i el grup de Combo Folk.

Les formacions de l’escola són dirigides pels professors i professores Maria del Mar González, Reyes Gil, Francesc Sánchez, Albert Carbonell, Marcel Pascual, Enric Prats, Toti Bolart, Miguel Javaloy, Carles Herruz, Anna Amigó i Dídac Arcas. 

concert solidari

Paraules clau:

Notícies relacionades