Back to top

L'Estat obliga a dur mascaretes

A partir d'aquest dijous 21 de maig serà obligatori l'ús de mascaretes
mascareta

Després de més de dos mesos d'estat d'alarma, el govern espanyol decideix ara fer obligatori l'ús de les mascaretes als espais tancats públics i també al carrer si no es pot garantir la distància de seguretat. La mesura s'ha publicat al BOE d'aquest dimecres. 

Si no es pot mantenir la distància

Segons el Butlletí Oficial de l'Estat, a partir d'aquest dijous és obligatori l'ús de les mascaretes a la via pública, en espais a l'aire lliure i en espais tancats d'ús públic o que es trobin oberts al públic. Això, sempre que no sigui possible matenir una distància de seguretat interpersonals de, com a mínim, dos metres.

mascaretes

Majors de 6 anys

Aquesta mesura serà d'obligat compliment per a totes les persones que tinguin més de sis anys i només quedaran excemptes de portar mascareta aquelles persones que tinguin algun tipus de dificultat respiratòria que pugui veure's agreujada per l'ús, precisament, d'aquest element de protecció.

També queden excemptes de la nova normativa les persones que tinguin contraindicat l'ús de la mascareta i també aquelles persones que realitzin activitats que siguin incompatibles amb l'ús de la mascareta.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades