Back to top

L'hoquei torna al Palau d'Esports sis mesos després

El Reus Deportiu Miró està preparat per disputar el primer partit oficial després de sis mesos i mig. El Palau d'Esports acollirà un partit que enfrontarà els roigs-i-negres contra el Noia Freixenet, rival dels ganxets en la lluita per les primeres posicions.

La victòria del Reus Deportiu Miró per 4 a 2 contra el Club Hoquei Lloret Vila Esportiva del 7 de març és l'últim partit oficial disputat pels homes de Jordi Garcia. Des d'aquell dia ja han passat més de sis mesos i mig i, ara, els roigs-i-negres ja estan preparats per afrontar una nova temporada carregada d'il·lusió, que s'iniciarà al Palau d'Esports aquest diumenge contra el Noia Freixenet. Es tracta d'un duel contra un dels possibles rivals del Reus per ocupar les primeres places de la classificació.

Reus Deportiu Miró - CE Noia Freixenet per començar l'OK Lliga

Torna la lliga... sense playoff

Els del carrer Gaudí buscaran iniciar una competició domèstica que, enguany, torna a disputar-se sense el playoff pel títol. Una victòria ompliria de moral els jugadors de cara a les següents jornades. 

El Palau d'Esports podrà acollir fins a 425 aficionats, seguint les limitacions de les autoritats sanitàries i les condicions que imposa la Reial Federació Espanyola de Patinatge.

Paraules clau:

Notícies relacionades