Back to top

L'Institut Baix Camp de Reus, seu de Catskills de farmàcia

Es tracta d'un programa per demostrar les habilitats i les competències dels alumnes de formació professional

Alumnes de formació professional de Farmàcia i Parafarmàcia de tot Catalunya, s'han reunit aquest dimarts al matí a l'Institut Baix Camp de Reus, per demostrar les seves habilitats en aquesta professió. L'Institut reusenc ha estat la seu de la primera edició del campionat Catskills de Farmàcia i Parafarmàcia de Catalunya.

Potenciar les habilitats

Un programa, que té com a objectiu promoure i demostrar l'expertesa de l'alumnat de formació professional. Diferents alumnes de vuit instituts de Catalunya, s'han preparat durant les últimes setmanes amb l'ajuda dels seus professors i han posat a prova les seves competències en tres àmbits diferents. Des del centre, consideren que és una bona oportunitat per tal que l'alumnat es familiaritzi amb la professió. A més, el personal encarregat d'avaluar les proves, són tècnics experts en farmàcia i parafarmàcia.

La jornada durarà fins a les set de la tarda, moment que es coneixerà el guanyador o la guanyadora del campionat, qui representarà Catalunya a la competició de Catskills a escala estatal. Des de l'organització, s'espera poder continuar participant en aquest certament farmacèutic.

Paraules clau:

Notícies relacionades