Back to top

L'oposició exigeix mesures immediates al govern municipal contra el Covid-19

La CUP i el PSC reclamen actuacions i cribratges massius per gestionar el rebrot

L'oposició reusenca reclama mesures efectives al govern local per gestionar la crisi del Coronavirus a Reus. Els grups municipals de la CUP i el PSC demanen que s'apliquin mesures per evitar que es multipliquin els casos de Covid-19 i exigeixen que el govern municipal agafi un comandament clar.

La CUP demana diàleg entre els partits per aplicar mesures més efectives i immediates

Es tracta del punt més crític pel que fa als casos de Coronavirus a la ciutat i l'oposició reclama que es facin tests massius a la població per detectar persones assimptomàtiques. Durant l'última setmana s'han detectat 151 casos a Reus, la ciutat amb més risc de rebrot del Camp de Tarragona. 

La CUP denuncia la falta d'informació i de mesures per part del govern municipal en un context en què Reus assoleix el rècord de casos. Des del grup anticapitalista es proposa un diàleg obert entre partits per aplicar mesures efectives i la realització de tests de forma massiva per detectar persones assimptomàtiques.

Els socialistes exigeixen la reincorporació de l'alcalde i més transparència

El PSC demana la reincorporació de l'alcalde

En la mateixa línia, el PSC també retreu al govern municipal la falta d'actuacions davant d'aquesta situació de crisi. Els socialistes exigeixen la reincorporació de l'alcalde, que no es troba a la ciutat i ha del·legat les seves funcions a Daniel Rubio.

Denuncien també que cap representant del govern local hagi informat a la ciutadania sobre les dades de la Covid-19 i que s'apliquin mesures per garantir la salut pública.El regidor socialista Andreu Martin reclama que es facin cribatges massius a la ciutat i controlar les cadenes de contagi per reduir el nombre de casos.

Paraules clau:

Notícies relacionades