Back to top

L'Orfeó Reusenc presenta el llibre que commemora el centenari de l'entitat

L'entitat centenària, l'Orfeó Reusenc, ha presentat aquest dissabte un llibre commemoratiu sota el títol "Centenari de l'Orfeó Reusenc: els darrers vint-i-cinc anys". L'edició ha volgut fer valdre la seva acció cultural però també l'impacte social i cívic que té en la ciutat.
Presentació del llibre del centenari de l'Orfeó Reusenc

Encara que a la portada hi hagi el seu nom escrit, Joan Navais, autor del llibre sobre els darrers vint-i-cinc anys de l'Orfeó Reusenc, ha volgut deixar clar que aquest ha estat un projecte col·lectiu. És un recopilatori d'informació del darrer quart de segle d'activitat d'una entitat cultural que també provoca un encontre i un intercanvi intergeneracional.

Durant la presentació de la publicació, s'ha fet especial esment al paper essencial de la cultura a l'hora de construir el teixit social d'una ciutat com Reus.

També s'ha volgut fer incís en una de les dificultats més freqüents a l'hora de recopilar informació en l'era de la tecnologia i les xarxes socials, dificultat també present en la producció d'aquesta edició.

L'acte ha comptat amb l'actuació del Ball de Bastons de l'Esbart Dansaire de l'Orfeó i una cloenda a càrrec del cor, que ha interpretat el Cant de la Senyera juntament amb el públic.

Paraules clau:

Notícies relacionades