Back to top

El mal temps deixa l'ocupació turística en un 80% per Setmana Santa

El sector té clar que els esdeveniments esportius i el públic familiar han estat clau per assolir unes bones xifres.

Malgrat la sequera, que fa mesos que pateix Catalunya, aquesta Setmana Santa ha estat plujosa i les temperatures han baixat, a la Costa Daurada. Unes condicions meteorològiques que, segons sembla, no han afectat les previsions turístiques d'ocupació de la FEHT, que se situaven en un 80% de contractacions en hotels, càmpings i apartaments. La xifra s'ha complert gràcies sobretot al turisme esportiu i al turisme familiar, malgrat que no ha crescut a un 85 o 90% a causa del mal temps.

Des de la FEHT, destaquen que "la demarcació de Tarragona és molt rica en el seu catàleg", oferint esports, gastronomia, oci, cultura, platja i muntanya, entre altres. És per això que s'esperen bones xifres de turisme sènior europeu per als pròxims mesos, abans que arribi l'estiu.

Malgrat que la Setmana Santa no és mirall exacte d'una bona temporada, es pronostica un bon estiu, amb xifres prepandèmiques, com les del 2019. I és que els allotjaments turístics del territori ja han començat a rebre reserves de la resta de països europeus.

Paraules clau:

Notícies relacionades