Back to top

Mas Miró reobre per Setmana Santa

Després d’un hivern condicionat per les restriccions sanitàries i de mobilitat  Mas Miró reprèn la seva activitat habitual amb la mirada posada al territori.

El Mas Miró reobre portes durant la Setmana Santa, a partir de demà dissabte 27 de  març, amb un horari que cerca recuperar la normalitat després d’un darrer any molt  condicionat per les restriccions derivades de la pandèmia. Aquests darrers mesos  d’hivern, de fet, Mas Miró només ha pogut dur a terme activitats per escoles i visites  concertades. 

Malgrat ara mateix la mobilitat continua sent restringida, la Fundació vol mantenir activa  la seva activitat, donant així l’oportunitat al públic del territori de visitar Mas Miró i descobrir aquest espai icònic de l’imaginari de Joan Miró. 

La Fundació posa incís en el fet que Mas Miró segueix essent un entorn segur i saludable  per als visitants, i recorda que des de l’any passat es poden visitar nous espais fins ara  tancats al públic, com la cuina. Altres novetats impulsades des de la pandèmia són  l’audiovisual de benvinguda i una nova proposta familiar digital.  

Amb la reobertura de Mas Miró tornen, també, les visites teatralitzades i les visites  guiades, que durant els dies de Setmana Santa comptaran amb l’acompanyament especial de la directora de la Fundació. Les visites són amb reserva prèvia i aforament  limitat. Les reserves es poden fer a través del correu electrònic i el telèfon de la Fundació  Mas Miró.  

Horari especial de Setmana Santa matí i tarda, excepte els dilluns 

L’horari especial de Setmana Santa serà, de dimarts a dissabte, de 10 a 14 hores al matí  i de 15.30 a 18 hores a la tarda. Els diumenges estarà obert només en horari de matí i  els dilluns Mas Miró romandrà tancat.  

Després de Setmana Santa Mas Miró continuarà obert fins a finals d’octubre, com l’any  passat, de dijous a diumenge.  

Paraules clau:

Notícies relacionades