Back to top

'Mediepolys', el videojoc del reusenc Àlex Abat

Tot i ser programador informàtic de professió, els videojocs sempre han estat la seva gran passió. Des de fa 5 anys, ho està fent realitat, des de casa i de manera autodidàctica.

Un món en decadència on hi ha una maledicció. Aquesta és la premissa de la qual parteix 'Mediepolys', el primer videojoc del jove reusenc Àlex Abat. Una aventura digital que va començar l'any 2016, de manera autodidàctica i sense saber molt bé cap a on anava.

"Jo el que feia era mirar els jocs que trobava per internet de companyies 'indie' i llavors anava mirant que era el que m'agradava més de cadascun d'ells", explica Abat sobre els inicis de 'Mediepolys'. 

La importància d'una bona història 

A hores d'ara, i malgrat que encara queda molta feina per fer, l'Àlex Abat té clar que la història no és només un component més, sinó que esdevé una gran part del videojoc.

'Mediepolys' podria veure la llum l'any 2025

Àlex Abat espera acabar 'Mediepolys' en els pròxims 4 anys. Malgrat tot, això no vol dir que els seus seguidors hagin d'esperar fins al 2025 per veure la seva obra. De moment, i a l'espera de tenir-ho sencer, tothom qui ho vulgui ja pot provar alguna demo del videojoc, així com veure la seva evolució a través de Twitter o de Twitch

Paraules clau:

Notícies relacionades