Back to top

Menys de 10.000 passatgers a l'aeroport de Reus durant l'agost

L'aeroport de Reus ha sumat només 9.680 passatgers durant l'agost, el que suposa un 95% menys que en el mateix mes de l'any passat. En l'acumulat de l'any porta un descens del 96%.

El descens de passatgers a l'aeroport de Reus continua en caiguda lliure. Si les dades del mes de juliol van ser molt dolentes per la infraestructura, quan es van comptabilitzar 14.513 passatgers, les d'aquest agost han estat encara pitjors, i l'aeroport tan sols ha registrat 9.680 passatgers, un 95% menys que en el mateix mes de l'any anterior. Pel que fa al nombre d'operacions, aquest agost se n'han registrat 1.532, un 14'2% menys.

Descens acumulat durant el 2020

Des de principis d'any i fins aquest mes d'agost, l'Aeroport de Reus acumula prop de 31.000 passatgers, el que suposa un descens del 96%, i és que la pandèmia, juntament amb l'obligatorietat, en totes les destinacions que connecten amb Reus, de fer complir quarentena als passatgers d'origen espanyol, han fet ensorrar encara més les dades. De fet, és l'aeroport de l'estat que més ha caigut en nombre d'usuaris en relació amb l'any passat, ja que el descens de mitjana se situa en el 68%. El de Girona, per exemple, acumula una caiguda del 87%, el de Mallorca, del 71%, i el de Barcelona, del 79%.

Durant els primers vuit mesos de l'any les instal·lacions del Baix Camp han registrat 7.761 enlairaments i aterratges, un 37'5% menys.

Paraules clau:

Notícies relacionades