Back to top

El Mercat Central de Reus obrirà tots el migdies

També estrena dos espais de degustació

La transformació del Mercat Central fa un salt important amb l’ampliació dels horaris i l’estrena de les zones de degustació. «Ganes de tu» és la campanya protagonitzada pels paradistes del Mercat Central per anunciar els nous horaris i animar els clients a estrenar els espais per menjar al mercat a partir del dijous 7 d’octubre.

L’aposta pels migdies i per obrir dijous i divendres tot el dia, de les 8 del matí a les 8 del vespre, sense cap pausa al migdia, ha de trencar la barrera dels horaris i atraure nous clients.

Nous horaris

horaris mercat reus

El canvi s’aplicarà a partir del dijous 7 d’octubre

  • Dilluns, dimarts, dimecres i dissabte, de 8:00 a 15:30 h
  • Dijous i divendres tot el dia, de 8:00 a 20:00 h

Menjar per emportar o per dinar al mercat

La situació de la COVID-19 també permet fer coincidir l’ampliació horària amb l’estrena de les dues zones de degustació: una al nord de l’equipament, a tocar de la cafeteria del mercat; i una altra a la part sud, molt a prop de la façana principal. Els espais de degustació estaran oberts durant tot l’horari d’obertura. Es van crear l’any passat perquè fos possible menjar al mateix mercat i esponjar la zona de venda, amb l’enderroc de dues illes de parades, de 4 parades cadascuna.

La transformació comercial executada els darrer mesos ha permès obrir nous negocis, més enfocats a la degustació in situ, amb menjar llest per consumir a l’acte o per emportar: una combinació d’oferta amb propostes més actuals com el sushi o els poke bowls però també amb la tradicional oferta de plats cuinats que ja ofereix el mercat i tots els productes de les parades que es poden consumir a l’acte.

«Ganes de tu»

La campanya per promocionar la transformació del Mercat Central, l’estrena dels espais de degustació i els nous horaris té els paradistes com a protagonistes i s’engloba sota l’eslògan «Ganes de tu». La campanya també vol mostrar que ara el Mercat Central també és una bona opció per dinar, bé a les noves zones de degustació o per comprar menjar per emportar.

5.000 euros en descomptes

I per promocionar els migdies i la tarda dels dijous, a partir del 7 d’octubre i fins a final de mes, es repartiran 5.000 euros en bons de descompte, perquè els clients s’aninim a comprar i dinar al mercat. Els bons, que es presenten en format de codi QR, es podran bescanviar a partir de les dotze del migdia i sense compra mínima.

Els vals de descompte s’han editat en format postal, on també s’inclou tota la informació dels nous horaris, i es repartiran directament entre els clients del mercat i els treballadors de la zona més pròxima.

En paraules del regidor Carles Prats, «ara toca als client implicar-se més amb el mercat i amb la compra de proximitat. Sense la barrera dels horaris, ja no hi ha excuses per venir i comprar, al migdia o a la tarda. Apostem per la reforma horària i és imprescindible escurçar els migdies per tancar abans els vespres.» Amb el nou horari, el Mercat Central tancarà dijous i divendres a les 20:00 h, mitja hora abans que ara.  

Música per l’estrena

I amb l’ampliació horària i l’estrena de les zones de degustació, tornen les activitats després de la pandèmia. El dijous 7 d’octubre, a partir de les cinc de la tarda, hi haurà música amb Le Même, una formació de quatre músics –saxo alt, saxo tenor, tuba i percussió– que acompanyaran a clients i paradistes en aquesta primera tarda amb una mescla agradable de temes ballables i temes més reposats.

Paraules clau:

Notícies relacionades