Back to top

Pas endavant perquè el 'gastromercat' de Reus sigui una realitat

Reus mou fitxa per oferir un espai de restauració a l'interior del Mercat Central. El projecte, de moment, busca un operador privat que assumeixi la inversió de 700.000 euros.

Reus segueix treballant per modernitzar el Mercat Central. Després de renovar les parades i habilitar zones de degustació, ara s'hi suma la idea d'un gastromercat. En aquest sentit, el consistori reusenc ha fet un pas endavant i ha posat sobre la taula la intenció de crear una zona gastronòmica a l'interior del mercat.

Nou espai interior dedicat a la restauració

Un nou espai de 440 metres quadrats destinat a la restauració que ocuparia l'actual entrada del Mercat on fins a l'agost del 2019 ho feia la cadena de supermercats Caprabo. El projecte, amb una inversió prevista de 700.000 euros, contemplaria també la creació d'una terrassa exterior on s'instal•larien taules destinades a l'ús gastronòmic. 

Carles Prats i el mercat central

Cercar un inversor privat

Un cop s'acabi de detallar el model jurídic del projecte, el consistori ho publicarà al perfil del contractant amb el propòsit de cercar un inversor privat que assumeixi el cost del futur 'gastromercat'. Una proposta que, tal com puntualitza l'Ajuntament, vol impulsar la zona, modernitzar el mercat i completar l'oferta gastronòmica de la ciutat.
 


optiques visio

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades