Back to top

Més de 1.300 inscrites a la 9a Cursa de la Dona

Aquest diumenge 3 d'octubre se celebrarà la novena edició de la Cursa de la Dona, enguany destinada a recaptar fons per la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Les inscripcions per la Cursa de la Dona de Reus avancen a bon ritme i ja hi ha més de 1.300 inscrites. Una cursa que torna a la presencialitat després de l'edició 2020 on va tenir un format virtual. La Cursa de la Dona de Reus arriba a la seva 9a edició i s'ha consolidat com un dels esdeveniments esportius amb més participants de la ciutat i tindrà lloc el diumenge 3 d'octubre.

Una cursa adaptada a la Covid-19

En aquesta edició, la cursa també s'ha d'adaptar als protocols de prevenció de la COVID-19 i ho farà establint punts diferencials de sortida i arribada, així com la realització de sortides esglaonades, separades en tres calaixos. El recorregut mantindrà la distància de 4.400 m i la finalitat solidària, en aquest cas a favor de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre.

Inscriu-te a la cursa

El preu de la inscripció és de 12 euros i les participants podran recollir anticipadament el seu dorsal al Pavelló Olímpic Municipal. La sortida serà al carrer Josep Sardà i Calià al Mercat Central en tres hores diferents, començant a les 9:30 h, la següent sortida serà a les 10:15 h, l'altre a les 11:00 h.

Al moment de la sortida les participants hauran de portar la mascareta posada fins als 150 metres d'haver iniciat la Cursa (davant la Casa Rull), el recorregut molt urbà recorrerà carrers i espais emblemàtics de la ciutat per finalitzar a la plaça de la Llibertat, aquí les participants podran recollir el seu avituallament i seguint el protocol corresponent abandonar l'espai d'arribada.

Crida a la col·laboració voluntariat

Per tal de facilitar el correcte funcionament de la cursa, a més del desplegament de Protecció Civil i Guàrdia Urbana, la cursa requereix la cooperació de voluntariat i per aquest motiu es fa una crida a la col·laboració per aquesta prova puntual, els interessats poden enviar un whatsapp al 673245797.

Paraules clau:

Notícies relacionades