Back to top

Més d'una vintena de cellers participaran en el 17è Tast amb Llops, a Gratallops

La cita tindrà lloc el 4 de maig i tot plegat estarà acompanyat de música i gastronomia amb productes de proximitat

El primer dissabte de maig, dia 4, Tast amb Llops celebrarà la 17a edició amb la participació de 26 cellers de Gratallops, el Montsant, el Penedès, l’Empordà, però també de diferents punts de l’Estat espanyol i de França. El tast, promogut per l’Hotel Cal Llop, se celebrarà a les places de Dalt i de l’Ajuntament de Gratallops i és dels primers organitzats al Priorat coincidint amb la celebració de la Fira del Vi de Falset.

Tast amb Llops tornarà a reunir cellers que elaboren "Vins de Vila i Terroir", una categoria estrenada pels organitzadors ara fa 6 anys. Durant la cita es podran tastar més de 100 vins a copes, la majoria de producció molt limitada, marcats per la filosofia de vida dels productors, basada en l’ecologia, l’artesania i la sostenibilitat.

Música i gastronomia

Tast amb Llops és una cita plenament arrelada al Priorat, on es poden tastar vins de gran qualitat. Any rere any, la trobada té lloc en un entorn rural amb vistes a les vinyes, davant de l’Hotel Cal Llop, i s’acompanya sempre amb música en directe (DJ Golfo de Guinea) i un aperitiu que, aquest any, constarà de pernil DOP Guijuelo tallat a mà, tapes gastronòmiques, oli d’oliva de producció ecològica Miró Cubells de Cabacés (DOP Siurana) i un assortiment de formatges de proximitat de Formatgeria Linens de Bellmunt del Priorat i Serra del Tormo de La Torre del Espanyol.

Entrades

Les entrades es poden aconseguir en aquest enllaç. Per tercer any consecutiu es manté l’ampliació de l’espai de degustació més enllà de la plaça de Dalt per donar cabuda a tots els participants i visitants sense cap tipus d’aglomeració. L’aforament està limitat a 350 persones. El preu de l’entrada té un cost de 65 euros i permet als assistents tastar els vins, gaudir de la música en directe i d’un aperitiu.

tast amb llops

Els cellers que hi participen

En aquesta edició hi participaran els cellers de sempre de Gratallops:

  • Álvaro Palacios
  • Celler Cecilio
  • Celler de l’Abadia
  • Celler Devinssi
  • Clos Figueras
  • Clos i Terrasses
  • Clos Mogador
  • Fredi Torres Viticultor – Lectores Vini
  • Josep Grau Viticutor
  • Mas Martinet
  • Meritxell Pallejà
  • Cal Batllet- Ripoll Sans
  • Sara i René Viticultors
  • Gratavinum

I també una llarga llista de cellers convidats, des del Montsant al Penedès i a l’Empordà, però també de diferents punts de la geografia espanyola i francesa:

  • Orto Vins DO Montsant
  • Acústic Celler, DO Montsant
  • Josep Grau Viticultor, DO Montsant
  • Colet Viticultors, Clàssic Penedès
  • Sota els Àngels, DO Empordà
  • Le Cartel Vins, Llenguadoc-Rosselló
  • Silice Viticultores, Ribeira Sacra
  • La Rectorie, AOC Collioure
  • Raices Ibéricas, DOP Calatayud
  • Descendientes Elisa Amores, Sierra de Alcaraz (Albacete)
  • Massal Selecion, MW Álvaro Ribalta
  • Chartreuse

Com cada edició, Tast amb Llops compta amb el suport d’Aguiló Vinateria, DOQ Priorat, Tonnellerie Saint Martin i l’Ajuntament de Gratallops.

Paraules clau:

Notícies relacionades