Back to top

Més parcs tancats a la nit a causa de l'incivisme

Alguns d'ells encara es deixen oberts per les nits com és el cas del parc del Mas Iglesias que ja ha patit diversos actes vandàlics.
Parc del Mas Iglesias

El barri Mas Iglesias està visquent des de fa setmanes episodis d'incivisme. Els veïns van trobar la setmana passada diversos elements del parc infantil situat davant del Centre de la Imatge Mas Iglesias en un estat lamentable.

Concretament, la plataforma de fusta del tobogan estava cremada i un dels gronxadors, trencats.  Aquest fet se suma a d'altres incidents produits recentment al barri: destrosses a les taules de picnic, vidres de cotxes trencats i diversos robatoris. Uns vandalismes que causen inseguretat entre els veïns de la zona.

Reclamen més llum i tancar el parc

El parc té les tanques incorporades des de fa temps tot i que els veïns denuncien que no es tanca per alguna raó desconeguda. En aquest sentit, reclamen el seu tancament i incorporar més llum al seu voltant. Els mateixos veïns expressen la seva inseguretat davant aquesta onada d'actes vandàlics.

L'últim parc tancat: la plaça del Seguici Festiu

El mateix passa amb el parc de la plaça del Seguici Festiu, al Mas Vilanova. Aquest és l'últim que s'ha incorporat a la desena de parcs que tanquen les seves portes durant la nit per evitar aquest tipus d'incidents. De moment, el president del barri, Valentín Rodríguez, explica que els veïns estan a l'espera del seu tancament.

Plaça del Seguici Festiu

Tres parcs tancats per les nits al Mas Vilanova

Amb el tancament d'aquesta plaça, el Mas Vilanova ja tindria els tres parcs tancats després d'haver estat anys lluitant contra els actes incívics més comuns com beure al carrer o orinar a la vorera.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades