Back to top

El millor fotoperiodisme del Camp, en exposició

L'exposició, que recull les fotografies presentades a l'última edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, es pot visitar al Tinglado 1 del Port de Tarragona fins al 3 de setembre

Les seqüeles dels llargs episodis de sequera, les tràgiques conseqüències del tiroteig perpetrat per un extreballador de Securitas o la bellesa acrobàtica de la Fira del Circ Trapezi de Reus són alguns dels moments captats en les fotografies que formen part de l'exposició "Premi de Fotoperiodisme Camp de Tarragona".

La mostra recull les 44 imatges presentades per tretze fotoperiodistes en la XXXV edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, organitzat per l'Ajuntament de Torredembarra i la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb la col·laboració del Port de Tarragona. 

premi fotoperiodisme

L'objectiu és fomentar la consciència social i promoure el valor del fotoperiodisme compromès i la seva capacitat per atraure l'atenció sobre temes importants, però també històries petites totes vinculades informativament al Camp de Tarragona.

La imatge guanyadora d'aquesta edició va ser "Desnonament", del fotoperiodista Josep Lluís Sellart, que ens mostra el moment en el qual una dona recull les seves pertinences en ser desnonada. També van ser finalistes "Les filles del pastor", de Jordi Borràs, i "Canvi climàtic", del reusenc Carles Esporrín. Després de fer estada per Tarragona, les fotografies s'exhibiran a Reus i Torredembarra.

Paraules clau:

Notícies relacionades