Back to top

Modificacions al trànsit pel cap de setmana del Carnaval

El servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana informa sobre els canvis al trànsit previstos pel 10 i 11 de febrer en motiu dels esdeveniments principals del Carnaval

L'objectiu és garantir un desenvolupament fluid i segur dels esdeveniments de Carnaval per a tots els participants. Si tens pensat moure't amb cotxe aquest proper cap de setmana, estigues informat sobre els canvis i planifica les teves rutes amb antelació per evitar inconvenients.

Dissabte, 10 de febrer

  • La Rua de lluïment: Durant tot el dia està prohibit estacionar a la zona blava davant la Biblioteca Xavier Amorós. A més, es recorda que no es podrà estacionar al llarg del recorregut de la rua des de les 6:00 h del dissabte fins a les 14:00 h del diumenge. El trajecte de la rua inclourà la plaça de la Pastoreta, els passeigs de Prim i de Sunyer, la plaça del Nen de les Oques, els passeigs de Sunyer i de Prim, i finalitzarà a la plaça de la Pastoreta.

Diumenge, 11 de febrer

  • La Rua matinal: El trànsit estarà restringit al llarg del recorregut durant el cap de setmana. No obstant això, es farà una excepció a la plaça de la Pastoreta, als ravals de Robuster i de Sant Pere, al carrer de Doctor Robert, a la plaça de la Llibertat i al carrer de Pintor Tapiró, on es podrà estacionar fins a les 22:00h del diumenge. El recorregut abraçarà la plaça de la Pastoreta, el carrer de Misericòrdia, els ravals de Robuster, de Sant Pere i del Pallol, la plaça de Catalunya, el carrer del Dr. Robert i finalitzarà a la plaça de la Llibertat.
  • La Rua del Confeti: Entre les 20:00h del dissabte i les 22:00h del diumenge també es prohibirà l'estacionament al llarg del recorregut. Aquest seguirà una trajectòria des de la plaça de la Llibertat, pel carrer del Doctor Robert, passant per la plaça de Catalunya i els ravals del Pallol, de Sant Pere i de Robuster, fins arribar al carrer de Misericòrdia i concloure a la plaça de la Pastoreta.

Paraules clau:

Notícies relacionades