13:05 - 15 octubre 2019
Gastromobil
Musclos Paquito
Les receptes del Gastromòbil, restaurant Barlovento

El Juanjo Lanza és el cuiner del restaurant Barlovento, del Port de Cambrils, i avui ens porta una recepta de la casa, amb producte local i nom propi
Ingredients
- 250 g musclos
- 125 g de ceba
- 50 g d’all porro
- 5 g d’all
- 50 g de llagostins
- Oli
- Sal
- Fumet
Elaboració
- Talleu una ceba de Figueres a la juliana i deixeu que s’estovi en una paella amb un raig d’oli. Quan estigui cuita, retireu-la.
- Talleu una altra ceba i un all porro i sofregiu-los en una cassola, a foc suau. Quan estiguin cuits, afegiu-hi l’all picat.
- Poseu els llagostins a la cassola i deixeu que es facin.
- A continuació, afegiu el fumet de peix i deixeu que bulli uns minuts.
- Retireu la cassola del foc i tritureu-ho tot. Ja teniu la salsa “Paquito”.
- Poseu un raig d’oli en una cassola i afegiu-hi la ceba que havíeu reservat. Afegiu els musclos del Delta i la salsa “Paquito” i deixeu-ho al foc fins que s’obrin.
El Restaurant
RESTAURANT BARLOVENTO
Passeig Miramar, 44
722 40 15 95