Back to top

Neix l'agrupació per deslligar-se del pas del Pla de Barris del Carme

Els veïns del Barri del Carme han aprovat la creació d'una agrupació amb l'objectiu de desvincular els seus immobles del projecte que preveu un pas entre el carrer del Vent i el carrer Sant Jaume.
Zona on aniria ubicat el pas

El projecte contemplava la creació d'un pas entre el carrer del Vent i el carrer Sant Jaume que afecta una vintena de famílies i quatre establiments.

Ja fa un any i mig que els veïns van decidir deslligar les seves cases del projecte després de 15 anys d'incertesa a l'espera que aquest es posés en marxa. Ara, els veïns han aprovat unir-se a través d'una agrupació i signar perquè se'ls retiri l'afectació. Un cop entregada la documentació necessària al registre de l'Ajuntament, caldrà fer un ple per a la seva aprovació.

Volen desvincular-se després de 15 anys d'espera 

'Crec que després de 15 anys, és hora que es doni solució. Si això s'hagués fet, no passaria res però els veïns estan patint les conseqüències d'aquest projecte pausat i no poden prendre decisions sobre els seus immobles', expressa el president de l'Associació de Veïns de l'Harmonia del Carme, Josep Machado.

La proposta del barri inclou només dos espais

Des de la Comissió de Coordinació del Carme ja es va fer una proposta per tal que el pas s'obri únicament entre dos espais: el solar municipal ja existent i la casa número 33 del carrer Sant Jaume, de tal manera que el pas només ocuparia 4 metres d'amplada. Tot això implicaria que els propietaris afectats podrien fer, finalment, el que consideressin amb els edificis, com vendre'ls o quedar-se'ls.

Proposta del pas feta per la Comissió del barri del Carme

Paraules clau:

Notícies relacionades