Back to top

'No anireu al paradís', un llibre per reflexionar sobre la religió i la llibertat sexual

Es tracta d'una novel·la ambientada a la ciutat de Reus escrita per Llivià, un autor novell de Cambrils.

"No anireu al paradís" és una novel·la de misteri ambientada a la ciutat de Reus. Es tracta d'una publicació de Llivià, nom artístic de l'escriptor Dani Liviano. És la seva primera publicació de ficció que a la vegada reflexiona sobre una problemàtica real; la repressió de la identitat sexual.

La Clara és una noia de 17 anys que viu en un entorn religiós com ho és una secta cristiana fonamentalista i això fa que li sigui impossible desenvolupar la seva identitat sexual. Aquesta és la trama principal de "No anireu al paradís", una novel·la que fa reflexionar sobre el fanatisme religiós, la repressió sexual, la por o la llibertat.

Aquesta és la primera novel·la de ficció d'aquest escriptor cambrilenc que ha volgut fer un homenatge que no poden viure lliurement la seva identitat sexual. De fet, els personatges de la història són totalment ficticis, però la narració està basada fets reals anònims de víctimes d'aquesta repressió.

portada del llibre No anireu al paradís


De fet, Llivià creu que "hi ha hagut un retrocés en els darrers anys pel que fa a la tolerància d'aquest col·lectiu" en la societat i apunta a la necessitat de tractar aquesta problemàtica.

"No anireu al paradís" es pot trobar en plataformes de comerç en línia com Amazon, Lulu o Rakuten.

Paraules clau:

Notícies relacionades