Back to top

No en tenen prou

Ari Sánchez i Paula Josemaría s'emporten l'Open d'Alemanya després de superar Gemma Triay i Marta Ortega en la final (6-3, 7-6).

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Amb l'avantatge de no haver jugat les semifinals per una lesió de les seves rivals, Ari Sánchez i Paula Josemaría s'han plantat a la final de l'Open d'Alemanya del World Padel Tour amb l'objectiu d'aixecar el dotzè títol de l'any. Davant hi tenien les contrincants habituals dels darrers torneigs, Gemma Triay i Marta Ortega. El binomi català-extremeny s'ha emportat el primer set després de posar la directa (6-3), però després han hagut de suar de valent per emportar-se el segon set (7-6). Una vegada més, Sánchez i Josemaría han aixecat un nou torneig i han arribat a la dotzena de finals guanyades enguany.

D'aquesta manera, la reusenca i la de Moraleja s'aferren (encara més) a la primera plaça del rànquing del World Padel Tour i de la Race 2023, en el que està sent un any extraordinari pel tàndem. Ara, el circuit farà una setmana de descans i tornarà del 7 al 15 d'octubre amb l'Open d'Amsterdam

Paraules clau:

Notícies relacionades