Back to top

Nou racó de lectura al barri de La Mineta de Reus

L'Associació de Veïns del barri de La Mineta ha impulsat un racó de llibres per tal de fomentar la lectura entre la ciutadania i, alhora, ajudar a estalviar recursos i reduir el consum. El punt està situat a la fleca Can Vicenç de la plaça Almoster.

El racó de lectura sorgeix amb l'objectiu d'incentivar la lectura entre la ciutadania de Reus, però en especial entre els joves i grans del barri de La Mineta, i alhora, ajudar a estalviar recursos i convertir un objecte que no es fa servir en útil.  Aquesta és una iniciativa que la mateixa associació de veïns va idear fa un any, però que no ha agafat forma fins a principis d'aquest mes de juliol.

En un principi, el racó havia d'estar ubicat a la plaça Luis Buñuel, però finalment el punt d'intercanvi s'ha situat a la fleca Can Vicenç de la plaça Almoster.

Els llibres es poden dipositar en unes estanteries que es troben al local on està ubicat el punt d'intercanvi i tant consumidors com veïns del barri poden gaudir de la lectura d'aquests. Els usuaris poden deixar i agafar els llibres de l'estanteria, en qualsevol moment del dia, i tornar-los quan els tinguin acabats.

Qualsevol persona que estigui interessada en la lectura, pot deixar llibres al punt d'intercanvi, per tal que altres persones també els puguin gaudir, gratuïtament i tot el temps que necessitin.

Paraules clau:

Notícies relacionades