Back to top

Nou reconeixement pel restaurant Quatre Molins de Cornudella

Ha estat escollit com a ‘Restaurant de l’any 2022’ als premis Gourmand
quatre molins premi

La ciutat francesa de Narbona ha acollit 31a cerimònia d’entrega de guardons dels premis Gourmand presidida per Fèlix Llovell, director de la Guia.

El prestigiós restaurant Les Grands Buffets ha acollit una gala que ha reconegut a dos establiments tarragonins:  el restaurant Quatre Molins (1 estrella Michelin), de Cornudella de Montsant, ha estat escollit com a ‘Restaurant de l’any 2022’; per la seva part Villa Retiro (1 estrella Michelin), de Xerta, ha estat designat com a ‘Hotel de l’any 2022’.

Felicitat entre els quatre guardonats

El xef Rafel Muria, del Quatre Molins ha exposat que «premis com aquests ens permeten tenir confiança que estem fent les coses bé. Ha estat un any ple de reconeixements, en un 2021 complicat alhora de treballar per culpa de la pandèmia».

Guia Gourmand 

Recordem que la Guia Gourmand, sota la direcció i realització del periodista Félix Llovell, va néixer l’any 1992, pensant en les Olimpíades de Barcelona, en format de llibre en idiomes català i castellà, amb una tirada de 3.000 exemplars, distribuïts en les millors llibreries del país.

Amb motiu del 25è aniversari, l’any 2016 es va afegir la versió digital www.guiagourmand.cat oferint com sempre informació i eines tan útils com la geolocalització de l’usuari o el filtratge dels diferents establiments, restaurants i hotels, per tal d’accedir-hi amb més precisió i velocitat en les cerques desitjades. 

Paraules clau:

Notícies relacionades