Back to top

Noves eines per millorar la formació dels hostalers del Camp

Els cursos de la nova aula de formació de l'Associació d'Empresaris Hostalers de Tarragona ja estan en marxa. Fins ara, s'han tractat qüestions com la presentació de bufets i l'envasat al buit.

És ben sabut que el turisme és un dels principals motors econòmics del Camp de Tarragona, un sector que, des de fa uns anys, pateix dificultats per trobar treballadors formats en tècniques d'hostaleria. Davant d'aquesta dificultat, l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona ha començat a impartir cursos a una nova aula de formació, ubicada a les instal·lacions de Francesc Tomàs Llobet, al polígon industrial Nirsa de Reus.

Es tracta d'una sala, totalment equipada, que acollirà cursos de formació, innovació i presentació de nous productes i tècniques, durant els pròxims deu anys. Tot plegat, tenint en compte els diversos perfils que entren en joc en l'hostaleria, més enllà de la cuina.

En aquest sentit, també es preveu formació en servei de sala, de recepció, de gestió del negoci o de sommelieria. Tot plegat combinat amb les tècniques més innovadores dins el sector de la restauració.

Des de l'inici d'aquesta col·laboració amb l'associació hostalera del territori, l'espai ja ha acollit un curs d'una especialista en bufets i un sobre l'envasat al buit. La idea és continuar en aquesta línia de treball, amb un total de 20 cursos oberts a tot el públic.

Paraules clau:

Notícies relacionades