Back to top

Núria Castán, cinquena en el seu debut al 'Freeride World Tour'

La 'rider' d'Almoster ha aconseguit una molt meritòria cinquena posició al Japó en la seva primera competició a la màxima de l'snowboard mundial.
Núria Castan practicant snowboard

FOTOGRAFIA I IMATGES: 'Freeride World Tour'

Núria Castán ja és rookie oficial al Freeride World Tour, la competició estrella de l'snowboard mundial.

La d'Almoster ha debutat aquest cap de setmana al Japó, després que la baixa de l'austríaca Manuela Mandl li permetés entrar a l'elit de la disciplina.

Arrisca, però cau

Castán ha quedat cinquena en una prova on ha escollit la línia més arriscada, descendint per un canal i executant quatre salts. Tot i que ha impressionat als jutges per la complexitat del seu recorregut, la del Baix Camp ha caigut a pocs metres de la final, una acció que li ha impedit pujar al podi en la que ha estat la primera cursa de la temporada.

La francesa Marion Haerty, l'australiana Michaela Davis-Meehan i l'estatunidenca Erika Vikander han quedat primera, segona i tercera respectivament.

La següent jornada de competició per la rider se celebrarà del 6 al 12 de febrer a Kicking Horse, al Canadà, la tercera a Ordino Arcalís, Andorra, del 28 de febrer al 3 de març, i la quarta a Àustria, del 7 al 13 de març.

La final és el principal objectiu de la d'Almoster: si aconsegueix quedar entre les quatre primeres en les proves esmentades, podrà competir a Àustria del 18 de març al 5 d'abril.

Paraules clau:

Notícies relacionades