Back to top

Núria Castan a l'èlit de l'snowboard mundial

L'esportista competirà aquesta temporada a la Freeride World Tour, la màxima competició d'aquesta modalitat a nivell mundial.
Núria Castán a l'èlit de l'snowboard mundial

Després de quedar en primera posició al Freeride world Qualifier de snowboard, Núria Castan ha aconseguit un wilde card per accedir a la competició superior, el Freeride World Tour.

La rider d'Almoster ha aconseguit aquesta invitació després que una esportista del tour es lesionés, i per tant, puja de categoria gràcies al seu lideratge de la competició Qualifier.

Núria Castán, rider d'snowboard participarà en la propera temporada del Freeride World Tour

D'aquesta manera Núria Castan entra anticipadament a la competició de més alt rendiment de l'snowboard a nivell mundial, una categoria que si s'hagués mantingut al rànquing Qualifier, haguera accedit a la temporada 2021. El Freeride World Tour constarà de quatre proves i una final. La rider viatjarà als propers dies al Japó, seu d'aquesta primera fase. De les 6 participants en aquesta competició, només 4 podran entrar al rànquing un cop disputades les 4 primeres proves.

Falta d'ajudes per estar entre l'èlit de l'snowboard

Per altra banda, Castan remarca la gran dificultat econòmica que comportar competir a la màxima mundial de l'snowboard i manifesta la manca d'ajudes a nivell federatiu.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades