Back to top

Reobren la circulació a la plaça del Víctor, però les obres duraran dues setmanes més

L'empresa tenia aquest dijous com a límit per obrir el pas

Aquest divendres ha reobert al trànsit la zona del carrer Ample afectada per la reforma urbanística de la plaça del Víctor. Unes obres que encara ultimen detalls i en les quals, encara, hi estan treballant els operaris. Aquest dijous acabava el termini per tal que l'empresa acabés els treballs i es pogués recepcionar l'obra. Si no, s'enfrontava a una sanció per les llargues demores que han perllongat extremadament les obres.

Segons fonts de l'Ajuntament consultades per Canal Reus, les obres al voltant de la plaça del Víctor han estat recepcionades provisionalment aquest dijous. Tot i que encara queden alguns serrells, s'ha pogut reobrir la circulació de vianants i vehicles després de mesos de treballs i molèsties. L'empresa tenia fins aquest 30 de novembre per enllestir els treballs, després que l'Ajuntament alertés de possibles sancions si els treballs es demoraven encara més.

I és que tot plegat s'ha allargat excessivament en el temps... les obres havien de durar fins a finals d'estiu, i davant els retards, es va voler insistir en la necessitat d'acabar-les al més aviat possible. Unes pròrrogues que han aixecat les ires de veïns i comerciants, que han vist com se'ls ha dificultat la mobilitat a la zona durant més mesos dels previstos.

Segons els botiguers, en alguns casos s'ha perdut fins al 40% de facturació. Ara els operaris tenen 15 dies més de pròrroga per enllestir el que hi falta: unes jardineres i acabar de condicionar la glorieta central de la plaça.

Paraules clau:

Notícies relacionades