Back to top

Oceans of Fire gestionarà el Festival Internacional de Música de Cambrils

L'última promotora del certamen, Concert Studios, lamenta que únicament s'hagi tingut en compte termes econòmics i s'hagin deixat de banda els projectes artístics i les propostes culturals.

El rumb del Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC) ja està decidit. L'Ajuntament de Cambrils ha adjudicat el contracte administratiu a l'empresa granadina Oceans of Fire. Així doncs, després que les últimes edicions estiguessin a càrrec de Concert Studios, el certament canvia de mans per gestionar-lo durant les edicions del 2021, 2022 i 2023, amb l'opció de prorrogar-ho un any més (fins al 2024).

Oceans of Fire ha proposat un preu de 150.000 euros (sense IVA), sent el preu més econòmic de les set propostes presentades al concurs. Concert Studios, l'empresa gestora sortint, lamenta en un comunicat que "l'únic criteri avaluable hagi sigut una equació econòmica" i no s'hagin tingut en compte altres criteris. Per part del consistori, es defensa la correcta licitació i es preveu signar el nou contracta pròximament.

Aquest serà la 46a edició del FIMC, que s'havia de celebrar l'agost de l'any passat, però va ser suspès a causa de la pandèmia. El certamen ja havia passat per un procés de redimensionament per adequar-lo a un format de cinc dies en lloc dels habituals tres caps de setmana. L'edició cancel·lada comptava amb artistes destacats com David Bisbal, Aitana i Manel, però per aquesta nova 46a edició del FIMC encara haurem d'esperant per descobrir quins seran els artistes que pujaran a l'escenari.

Paraules clau:

Notícies relacionades