Back to top

Operatiu policial a Reus en diversos habitatges ocupats

En total s'han localitzat més de 1.500 plantes de marihuana i s'han detingut dues persones.

Almenys dues persones han estat detingudes aquest dimecres al matí en un operatiu policial que s'ha posat en marxa al barri de Mas Pellicer per desmantellar plantacions de marihuana en pisos ocupats.

Durant l'operació encapçalada pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia urbana, s'han fet entrades en set immobles, la majoria d'ells propietats de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, amb la voluntat de desocupar-los i retornar-los al Govern perquè hi puguin viure persones que tenen dificultat per accedir a l'habitatge. El dispositiu conjunt s'ha desenvolupat amb èxit i sense cap mena d'incidència.

droga maria marihuana

Balanç operatiu

Durant l'escorcoll s'han intervingut més de 1500 plantes de marihuana, una gran quantitat d'estris relacionats com ara focus, ventiladors o transformadors, un total de 388 grams de marihuana, i una arma curta de perdigons amb mira telescòpica.

L'operatiu ha durat tot el matí i hi han intervingut agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Reus i la Guàrdia Urbana de Reus i hi han participat membres de l'ARRO del Camp de Tarragona, la Unitat d'Investigació de Reus, així com la Unitat Canina i el Servei de Dron.

Paraules clau:

Notícies relacionades