Oportunitat perduda

El Reus Deportiu perd (7-4) contra l'Oliveirense en la final de la Copa Continental de Viareggio. Els roig-i-negres han patit defensivament mentre que els portuguesos han estat més efectius de cara porteria.
cronica oliveirense reus copa continental

El Reus Deportiu s'ha quedat a les portes d'aixecar un nou títol. Els roig-i-negres han perdut (7-4) contra l'Oliveirense en la final de la Copa Continental jugada a Viareggio, Itàlia. Cop dur pels homes de Jordi Garcia en un encontre gris dels reusencs. El Reus Deportiu ha hagut d'afrontar sempre una diferència de dos gols i l'Oliveirense ha gestionat a la perfecció el marcador a favor. A més, han estat molt encertats de cara porteria. Ara, els de la capital del Baix Camp ja pensen en l'OK Lliga. La propera cita roig-i-negra serà aquest dimecres a les 21:00 hores contra el Noia Freixenet.

El Reus Deportiu ha saltat sobre la pista portant la iniciativa del partit. Els roig-i-negres han dominat en els minuts inicials però l'Oliveirense ha reaccionat en una de les primeres ocasions que ha tingut. Joao Souto ha avançat al conjunt portuguès al minut 5' de partit. Malgrat tenir el marcador en contra, els homes de Jordi Garcia han continuat amb la mateixa idea de joc i ben aviat s'han trobat amb el premi. Al minut 12' Àlex Rodríguez ha assistit a Casanovas i el jugador reusenc ha perforat la porteria de Puigbí.

Amb l'empat a l'electrònic, el duel del partit s'ha convertit en una constant d'anades i vingudes. El domini entre els dos equips s'ha anat alternant i els dos conjunts han tingut opcions per marcar gol. Qui ho ha fet ha estat l'Oliveirense. Jepi Selva ha posat el 2-1 al minut 15'. Els portuguesos han passat a controlar el guió del partit i han posat en problemes al Reus. Al 22' Bancells ha disparat al pal i un minut més tard Marc Torra ha vist una targeta blava. Càndid Ballart ha aturat la falta directa a Moreira però en la següent jugada Cancela ha posat el 3-1 al marcador. Els roig-i-negres no han estat gens inspirats en el primer temps i amb aquest resultat han marxat als vestuaris.

A la represa, l'encontre s'ha convertit en una bogeria. En els tres primers minuts s'han vist fins a tres gols diferents. Barreiros i Souto han marcat per l'Oliveirense mentre que Joan Salvat ha retallat distàncies. Amb el 5-2 al marcador el Reus Deportiu ha continuat insistint i Àlex Rodríguez al 33' ha posat un bri d'esperança. Tot i això, el conjunt portuguès s'ha encarregat d'apagar-lo quan pocs segons després Moreira ha transformat el 6-3.

El Reus Deportiu s'ha trobat durant tot el partit amb el marcador en contra i sempre que escurçava la diferència l'Oliveirense responia amb gol. Els reusencs han patit molt en defensa i ho han acusat en tot l'encontre. Casanovas ha marcat de penal al 35' però Moreira ha tornat a marcar pel conjunt portuguès al 37' després d'un error defensiu de Marc Torra. Amb la diferència de 3 gols en contra el Reus Deportiu s'ha bolcat completment a l'atac però no ha estat encertat de cara porteria. El conjunt de Jordi Garcia ho ha intentat fins al final però ha acabat perdent 7-4. Oportunitat perduda. Els roig-i.negres s'han quedat a les portes d'aixecar un nou títol. Ara, toca pensar en l'OK Lliga. Els reusencs reben aquest dimecres al Palau d'Esports la visita del Noia Freixenet.

La fitxa del partit

UD Oliveirense: Xavi Puigbí, Ricardo Barreiros, Joao Souto, Moreira i Jordi Bargalló -cinc inicial- Jepi Selva, Jordi Burgaya, Pablo Cancela

Reus Deportiu: Càndid Ballart, Romà Bancells, Albert Casanovas, Marc Torra i Raül Marín -cinc inicial- Joan Salvat i Àlex Rodríguez

Gols: 1-0 Joao Souto (5'), 1-1 Albert Casanovas (12'), 2-1 Jepi Selva (15'), 3-1 Pablo Cancela (23'), 4-1 Barreiros (25'), 4-2 Joan Salvat (26'), 5-2 Joao Souto (27'), 5-3 Àlex Rodríguez (33'), 6-3 Moreira (33'), 6-4 Albert Casanovas (35'), 7-4 Moreira (37')