Back to top

El PAM de Cambrils, un full de ruta amb poques novetats als ulls de l'oposició

L'oposició de Cambrils critica durament el Pla d'Acció Municipal presentat per l'equip de govern. Els portaveus hi veuen una mescla entre una carta als reis i un full de ruta sense novetats al municipi.
Cambrils

Poques propostes originals i en molts casos, de poca concreció. Són dues de les crítiques més repetides en boca de l'oposició cambrilenca a l'hora de parlar del PAM, el pla d'acció municipal.

Un document que va ser presentat per l'equip de govern la setmana passada. Des de Ciutadans, el defineixen com una carta als reis i lamenten que no compti amb uns pressupostos locals que els recolzin ni un calendari d'execució. Des del Partit Popular, el seu portaveu critica que moltes de les accions recollides en aquest pla són projectes que o bé ja s'han posat en marxa o ja van proposar des del seu partit en forma de mocions.

Des de les files socialistes, Ana López considera que la teoria del PAM és bona i assegura que moltes de les iniciatives recollides coincideixen amb el seu programa electoral. Ara bé, lamenten manca de transparència i d'uns comptes lligats al PAM. Tot plegat, en un context en què el consistori encara té deures pendents: presentar els comptes locals al plenari municipal.

Paraules clau:

Notícies relacionades