Back to top

El Parc Natural del Montsant recull imatges del Pont Vell de Cabacés

Les imatges, obra de Joan Francesc Perpiñá Casas, mostren també altres indrets d'interès d'aquest municipi del Priorat. L'exposició romandrà oberta fins al 14 de setembre a les oficines del parc, a la Morera de Montsant

Romà o medieval? L'origen del Pont Vell de Cabacés, al Priorat, és incert. Del que no hi ha dubte, però, és de la seva magnificència i singularitat: 39 metres de llargada, 6 d'alçada i 3 d'amplada, amb tres arcs de mig punts bastits amb pedra blanca ben escairada.

Aquesta construcció monumental, catalogada com a Bé Cultural d'Interès Local, és la protagonista de l'exposició fotogràfica que ja és oberta a la seu del Parc Natural de la Serra de Montsant, al municipi de la Morera de Montsant.

Les diferents imatges d'aquesta mostra, captades per l'objectiu de Joan Francesc Perpiñá Casas, s'hi poden contemplar des d'aquest divendres, dia 21 d'agost, fins al 14 de setembre: els dilluns, divendres i dissabtes de 09.00h a 13.00h i de 16.00h a 18.00h, i els diumenges i festius de 09.00h a 15.00h.

A més del Pont Vell, s'hi descobreixen altres indrets d'interès de Cabacés propers a aquesta monumental construcció. L'entrada a l'exposició és lliure.

L'autor

Amb arrels al municipi prioratí del Molar, Joan Francesc Perpiñá Casas (Tarragona, 1964) destaca per les seves poesies de paisatges i natura.

La seva destresa a l'hora de retratar espais emblemàtics del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre l'ha fet mereixedor de diversos guardons, com ara el premi en la categoria de Creativitat obtingut al Concurs de Fotografia Paisatgística de les Terres de l’Ebre 2018, organitzat conjuntament pels ajuntaments de l’Ametlla de Mar i de Deltebre.

Paraules clau:

Notícies relacionades