Back to top

Pare i filla omplen l'escenari d'històries, música i dansa

Les Borges del Camp ha acollit la preestrena de l'obra "El confinament de la Laura", de Jordi Carré. Un projecte dirigit per Lourdes Domènech que va ser guanyador de la beca SOS Cultura de la Fundació Carulla.

El confinament per la pandèmia ha trastocat les nostres vides. Però qualsevol persona, de qualsevol època, es pot haver sentit "confinada" en algun moment per les circumstàncies en què s'ha trobat o li han tocat viure. I la música ha emergit, de forma recorrent, com una via d'escapament a aquestes situacions. Això és el que s'explica a l'obra 'El confinament de la Laura', protagonitzada pel músic i autor de l'obra, Jordi Carré, i la seva filla, de 12 anys, Iris Carré.

teatre musical a les Borges del Camp

Mesos d'intens treball

Des de l'arrancada del projecte fins a ser una realitat han passat molts mesos. "Portar a escena la idea del Jordi Carré no ha estat fàcil", explica la directora Lourdes Domènech, però afegeix, referint-se als protagonistes, que "ells han fet que la feina fos més fàcil, perquè quan vam començar a assajar ja se sabien tot el text, i això és una joia, poques vegades m'havia passat!".
'El confinament de la Laura' narra un conjunt d'històries tristes, entranyables, divertides... que tenen un element comú: la música. I és que els dos protagonistes encarnen diversos personatges i, a la vegada, combinen diàlegs, narrativa, cant i dansa. Durant l'espectacle, entre pare i filla, toquen més de 15 instruments.

Paraules clau:

Notícies relacionades