Back to top

Pedalar per a nens i nenes amb risc d'exclusió social

BiciCamp ha organitzat la Pedalada Solidària per recaptar fons per a la Fundació Mossèn Frederic Bara. La proposta, destinada a grans i petits, ha recorregut carrers i camins de la ciutat per tal de donar la benvinguda a l'estiu d'una manera saludable i de caràcter social.
moments abans de la sortida de la Pedalada Solidària de BiciCamp a Reus, aquest any per a recaptar fons per a la Fundació Mossén Frederic Bara

Recaptar fons per a una bona causa i a la vegada promoure l'ús de la bicicleta. Aquests són els dos objectius principals de la Pedalada Solidària que BiciCamp ha dut a terme amb la col·laboració del Reus Deportiu, Canal Reus i Reus Esport i Lleure. Els beneficis de la proposta van destinats, en aquesta ocasió, per a la Fundació Mossèn Frederic Bara i el seu projecte Obrim Somriures, una iniciativa que dóna suport a nens i nenes amb risc d'exclusió social. Canalla, pares, mares i avis han pogut gaudir d'un tomb per la ciutat, a sobre la bicicleta i sense cotxes.

Els participants han pogut escollir entre dos itineraris, un de 15 quilòmetres que ha transcorregut carrers i camins dels afores de la ciutat, i un altre de 4, pensat per als més petits que ha passat pel nucli urbà. En tots dos casos, el recorregut ha finalitzat a la plaça Llibertat.

Aquesta se suma a les altres propostes que BiciCamp du a terme cada any per a recaptar fons i destinar-lo a una entitat benèfica.

Paraules clau:

Notícies relacionades