Back to top

Pellicer tanca la campanya de Junts donant suport a Teresa Pallarès

Diumenge està en joc el futur de Reus i en l'últim dia de campanya Junts que ha volgut mostrar un paral·lelisme, el passat i el futur, entre l'actual alcalde, Carles Pellicer, i la que consideren que ha de ser la futura alcaldessa de Reus, Teresa Pallarès.

Junts ha encarat les darreres hores de la campanya electoral amb un comiat i unes paraules d'agraïment a tot l'equip i a tota la ciutadania per part de Carles Pellicer i Teresa Pallarès. L'alcalde de la ciutat ha fet un repàs dels seus 22 anys a l'Ajuntament i els seus 12 com a alcalde on ha assenyalat que s'han aconseguit molts dels objectius que tenien marcats i s'han fet realitat molts dels projectes que volien assolir, tot i que no ha detallat quins.

Després el batlle s'ha centrat en el futur, assegurant que res el faria més feliç que el dia 17 de juny, el dia de la constitució del plenari, entregar-li la vara d'alcaldessa a la Teresa, per a ell, la millor garantia per a Reus.

Per la seva banda, Pallarès ha volgut agrair a Pellicer les paraules, i haver-li fet costat en molts moments de la seva vida. Més enllà d'això, i deixant de banda les propostes, ha volgut parlar de Reus, i dels reusencs i reusenques. La candidata de Junts ha volgut animar a la ciutadania a anar a les urnes, i consolidar i donar un nou impuls al seu model, un model que titllen de "ciutat d'èxit".
 

Paraules clau:

Notícies relacionades