Back to top

Perilla el 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'

El Centre Neurorehabilitador Mas Sabater de Reus s'ha sumat a una nova campanya per recollir donatius en temps de coronavirus.
Mulla't per l'esclerosi múltiple.

El Centre Neurorehabilitador Mas Sabater Fundació Esclerosi Múltiple alerta que l'arribada de la pandèmia posa en evidència les mancances de les entitats del tercer sector. De moment, han vist com alguns dels actes que els permeten recaptar fons per a la investigació d'aquesta malaltia s'han hagut d'anular i tot apunta que això també podria afectar a la campanya del Mulla't.

A l'espera de com avanci la pandèmia, a tot Catalunya han creat la campanya #coronavirusEM, en la qual es busca recollir donatius en un moment en què els centres s'han hagut de tancar. La directora del Centre, Cinta Zabay, detalla que "la campanya busca recaptar 10.000 euros, dels quals n'han sumat més de 4.000".

Teràpia per videoconferència

Tot i això, des de Mas Sabater, asseguren que els 90 pacients estan rebent l'atenció a través de videoconferència i amb l'ajuda dels seus familiars.

L'esclerosi múltiple no té cura i també es coneix com la malaltia de les mil cares, perquè no tothom té els mateixos símptomes.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades