Back to top

Polèmica a la xarxa per l'enderroc de la casa noucentista del carrer Sant Llorenç

L'Associació d'Amics i Amigues de la UNESCO a Tarragona va difrondre el cas a través de les xarxes socials. L'Ajuntament va defensar que no es tractava d'un edifici catalogat i que l'enderroc responia a qüestions de seguretat.

La setmana passada els explicavem que l'Ajuntament de Reus havia decidit enderrocar un edifici noucentista al carrer de Sant Llorenç per qüestions de seguretat, i aquest cap de setmana la polèmica ha saltat a la xarxa. I és que hi ha molta gent que no enten perquè s'ha deixat perdre d'aquesta manera un edifici centenari

L'Associació d'Amics i Amigues de la UNESCO a Tarragona ha denunciat aquests fets a través del seu compte de Twitter. 

Quim Torra també se suma a les crítiques

El missatge suma ja més de mig miler de retwits i fins i tot el president de la Generalitat, Quim Torra, va voler denunciar la situació. 

Un altre enderroc polèmic

escorial reus

En els propers dies està previst que s'iniciï un altre enderroc, que també es denuncia al missatge difòs per l'Associació d'Amics i Amigues de la UNESCO  a Tarragona. Es tracta d'una construcció, també centenària, que està ubicada al passatge de l'Escorial. Com passava amb l'edifici noucentista del carrer de Sant Llorenç, també és de titularitat municipal. 

Entrevista


do montsant

Paraules clau:

Notícies relacionades