Back to top

El polilleuger del Cèlia Artiga, llest al setembre

El polilleuger del Cèlia Artiga entrarà en funcionament, si tot va bé, el pròxim mes de setembre. Es tracta d'un equipament que, segons l'alcalde de la ciutat Carles Pellicer, respon a unes necessitats escolars i ciutadanes.

Gairebé quinze mesos després de la posada en marxa de les obres de les instal•lacions i havent passat una pandèmia mundial, el polilleuger del Cèlia Artiga es posarà en marxa el pròxim mes de setembre.

Tercer polilleuger de la ciutat

L'alcalde, Carles Pellicer, assegura que aquests equipaments són una aposta clara per omplir la capital del Baix Camp d'instal•lacions esportives de proximitat i que respon a unes necessitats escolars i ciutadanes recollides en el mapa d'instal•lacions esportives de la ciutat, el MIEM.

El Polilleuger Cèlia Artiga podrà acollir tots els esports de sala

El polilleuger, que es tracta del tercer equipament d'aquest tipus que té la ciutat, ha tingut un cost d'1,2 milions d'euros. Té una superfície de parquet i podrà acollir tots els esports de sala, incloent-hi l'hoquei patins.

Club Esportiu Hoquei Olímpic Reus

Precisament, la possibilitat de poder practicar l'hoquei patins en aquest nou polilleuger ha fet despertar l'interès del Club Esportiu Hoquei Olímpic Reus, una entitat de nova creació que podria fer servir aquestes instal•lacions, tot i que a hores d'ara no hi ha ni pistes concedides ni les bases per sol·licitar establertes.

Paraules clau:

Notícies relacionades