Back to top

Portes obertes als centres educatius de Reus

La voluntat és que les famílies puguin conèixer de primera mà les escoles com a pas previ al procés de preinscripció per al curs 2022-2023

Amb les dates de presentació de sol·licituds de preinscripció anunciades provisionalment, que si no hi ha canvis aniran del 7 al 21 de març per a 2n cicle d’educació infantil i primària i del 9 al 21 de març per l’alumnat d’Educació secundària obligatòria, i a l’espera que es publiqui oficialment tot el calendari i la resta d’informació sobre el procediment al DOGC, ja es pot consultar a la web municipal la informació sobre les jornades de portes obertes que programen els centres educatius de Reus.

La voluntat és que les famílies puguin conèixer de primera mà les escoles com a pas previ al procés de preinscripció per al curs 2022-2023 que s’iniciarà durant el mes de març. 

Des de l’Oficina Municipal d’Escolarització segueixen amb el sistema de comunicació iniciat fa dos anys amb les famílies que s’han d’incorporar a P3, amb fills i filles nascuts el 2019, i s’enviaran correus electrònics i SMS per anar informant sobre el procediment. Així mateix, les famílies amb menors nascuts el 2019, trobaran a la carpeta ciutadana properament la informació sobre la seva zonificació escolar.

A la web s’anirà actualitzant la informació ja que les preinscripcions per escoles bressol o estudis postobligatoris estan previstes pels mesos d’abril i maig i per tant les seves jornades de portes obertes es fan amb posterioritat a les del segon cicle infantil, primària i ESO.

Consultes

Qualsevol consulta relacionada amb aquest procés es podrà fer a l'Oficina Municipal d'Escolarització presencialment amb cita prèvia, de dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h (carrer de Roselló, 2-8), al telèfon 977 010 046 o al correu electrònic ome.educacio@reus.cat.

 

Paraules clau: