Back to top

Prades acollirà el primer concurs de drag queens Miss Trumfo

El certamen està organitzat per l'associació Ohana amb l'objectiu de visibilitzar l'art drag i que la vila vermella sigui reconeguda com a poble LGTBIQ+friendly.

El proper 4 de desembre Prades acollirà la primera edició del festival Miss Trumfo, el primer concurs de Drag queens de la vila vermella. El certamen està organitzat per l'associació Ohana Lgtbiq+ Prades amb el principal objectiu de donar visibilitat al col·lectiu LGBTIQ+, però també donar a conèixer l'art Drag, un moviment poc conegut i poc valorat per la societat.

Gal·la Rouge, la drag de Prades per excel·lència, serà l'encarregada de presentar i dinamitzar aquest concurs que constarà de tres proves on les participants hauran de donar el millor d'elles mateixes. Hauran d'actuar, ensenyar el seu millor look fins a arribar al duel final. Tot plegat amb premis valorats en més 400€ que aniran a càrrec dels diversos patrocinadors del certamen així com de la mateixa associació Ohana i establiments del municipi.

La mateixa Gal·la Rouge ha explicat que "és un somni i em fa molta il·lusió poder fer un concurs Drag al meu estimat poble de Prades. Prades és un poble que en poc temps m'ha demostrat que ser filla d'aquí és un gran honor, realment estimo i admiro el meu poble".

cartel Miss Trumfo 2021


La voluntat és que Miss Trumfo es consolidi i que a través d'aquest concurs, Prades sigui reconegut com a municipi LGTBIQ+friendly i que el certamen sigui un referent del per al col·lectiu al món rural.

Les incripcions estan obertes a totes les drag queens que hi vulguin participar.

Paraules clau:

Notícies relacionades