Back to top

Precintat un local a Reus per incomplir mesures anticovid

La Guàrdia Urbana de Reus ha precintat un local al Raval de Robuster per incomplir les mesures sanitàries per contenir la pandèmia, segons ha informat el cos policial

La Guàrdia Urbana de Reus ha precintat un local del Raval de Robuster aquest dissabte pels volts de les vuit del vespre per incompliment de les mesures de seguretat sanitària. Segons ha informat el cos municipal, dins el local, Classix, hi havia "unes vint persones, sense mascareta, fumant i bevent". Per aquesta raó, els han denunciat i han instruït diligències per desobediència greu al propietari del local a causa d'un "incompliment reiterat", ha detallat la Urbana.

Per la seva banda, els responsables de l'establiment asseguren que es tractava d'una quinzena de persones que "estaven acabant de dinar". D'acord amb les restriccions actuals del Procitat, la restauració només pot servir al local entre les 7:30 i les 9:30 i, a l'hora de dinar, de les 13:00 a les 15:30, hora en la qual ha de tancar les portes al públic. Aquesta mesura s'amplia en cas de servei per endur de les 19:00 a les 22:00, o fins a les 23:00 si es tracta de servei a domicili. 

Precintat un local a Reus per incompliment de les mesures anti-covid

Paraules clau:

Notícies relacionades